Nina gleder seg til å flytte inn i Ragbakken

Høsten har meldt sin ankomst og fargerike blader stråler om kapp med hverandre i solskinnet som kun er på lån noen få timer denne dagen. Inne i leiligheten står Nina Lie og ser på fargespillet som skjer rett utenfor vinduet i femte etasje – høyt oppe i trekronene.

– Det tok meg litt tid før jeg forstod hvor bra dette prosjektet var, sier hun. – Den vakre beliggenheten, så tett på naturen. Her er naturen nesten inne i leiligheten. Nesten som en del av den, forteller hun begeistret.

Lie kjøpte én av toppleilighetene i Ragbakken. Eneboligen på Stokka er nå lagt ut for salg og i løpet av vinteren regner hun med å være inne i sin nye bolig.

– Jeg var nøye og gikk gjennom flere prosjekter rundt og i Stokka-området. Det var ingen som kunne konkurrere med Ragbakken med tanke på beliggenhet og nærheten til Stokkavannet. Nettopp det med nærheten til regionens kanskje mest attraktive turområde fremhever hun som avgjørende. – Jeg har en irsk setter så det å bo nær naturen og stiene rundt vannet var veldig viktig for meg.

Her vil jeg bo rett ved den kjekkeste delen av vannet. I tillegg så føler jeg at jeg bor landlig til med den flotte alléen like utenfor vinduet og markene her, sier hun og peker ut vinduet.


Kvalitetene som ligger i selve leilighetene beskriver hun som bra og tilfredsstillende, allikevel ønsker hun å sette sitt eget preg på den nye boligen. – Det går selvsagt mye på å forme den slik jeg ønsker. Det meste er jeg fornøyd med.

Her er store vinduer som slipper inn mye lys, utsikt og natur. En-stavs parkett, fliser på badet og god takhøyde. Jeg hadde nok likevel gjort noen endringer på både flisevalg og gulv om jeg hadde kommet tidligere inn i prosessen, innrømmer Lie.

– Det har vært en stor trygghet for meg her i Ragbakken at utbygger har vært både lydhøre og «på ballen» når jeg har ønsket tilpasninger. De fikser alt og er meget sympatiske. Det er ingen selvfølge og det er viktig at jeg opplever at de ønsker en fornøyd kunde.

Å flytte fra Stokka, der hun bor nå – helt på grensen til Eiganes, er ikke noe problem.

– I Ragbakken vil jeg bo i grensen mellom Madla, Stokka og Hafrsfjord. Det er snakk om minutter i forskjell fra der jeg bor nå. Skal jeg til byen så er det enkelt å bare hoppe på en buss rett utenfor døren. Og jeg er tross alt ikke i byen hver dag. Naturen bruker jeg flere ganger til dagen og her bor jeg magisk tett på, minner hun om.

– Her tar jeg heisen rett ned til alléen og kan spasere til det meste. Ganske praktisk om jeg én dag ikke skulle ha behov for bil. Da bruker jeg ikke mange minuttene til Amfi Madla eller bussholdeplassen. Ingen av de andre prosjektene jeg så på, hadde så mye, så nært. Så lenge jeg vil bruke hverdagen på å holde meg sunn og frisk så er det det viktigste. Jeg kommer meg alltid til byen om jeg skulle ha behov for det, smiler hun.


I disse dager sluttføres de to leilighetsbyggene i Ragbakken. Prosjektet har vært svært populært og de aller fleste leilighetene er solgt. Allikevel er det fortsatt noen premium-leiligheter igjen. Toppleiligheter med god størrelse og litt høyere kvalitet.

– Noe som slo meg er den gjennomførte kvaliteten på bygget, mener Lie. – Teglfasaden ved inngangspartiet er skikkelig vakker. Og så er det brukt varige materialer ellers. Her har utbygger og arkitekten gjort en god jobb. Leiligheten har en solrik beliggenhet og store balkonger. Jeg hadde nok ikke kjøpt her om balkongen ikke var romslig nok, innrømmer hun.

– Jeg er litt ferdig med hage, men ønsker allikevel å ha litt planter og blomster. Det kan jeg gjøre her. Nina vender blikket i retning av Hafrsfjord, ser ut over skogen i Madlaleiren, et glimt av sjøen og sier; – Her får jeg kosen. Her kan jeg følge årstidene og se naturen skifte karakter. Jeg liker så godt denne utsikten. Og hør … Ingen støy. Selv om veien går like nedenfor her så hører vi ikke bilene. Det forteller litt om kvaliteten i boligen, mener hun.

– Dette prosjektet, og spesielt toppleilighetene, passer nok for litt kresne seniorer som meg, ler hun. – Jeg tror rett og slett at de som er interessert må komme og oppleve de selv. Det var visningen med megler som virkelig fikk meg til å se på Ragbakken med de rette øynene. Det er vanskelig å beskrive, men alt klaffet liksom. Jeg gleder meg til å flytte inn her, sier hun mens blikket glir rundt i den nye leiligheten hennes. – Det skal bli godt. Når jeg har kommet meg vel inn, så må jeg nok også børste støv av golfsettet mitt. Golfbanen er jo bare rett bort i her, avslutter hun.


Det er noen få toppleiligheter igjen i Ragbakken. Ta kontakt med megler i dag for å avtale visning akkurat når det passer deg!