Velkommen hjem

Lyse Leiligheter med ekstra god takhøyde og store vinduer

Leilighetsstørrelsene er fra ca. 46 til 160 m² og du kan få et, to eller tre soverom. Alle leilighetene har god takhøyde, mer enn minstekravet på 2,4 meter. I blokk A og B er minimumstakhøyde 2,55 meter og noen etasjer har en høyde på opp mot 3,0 meter. Dette, kombinert med utstrakt bruk av vinduer som går helt ned til gulvet, gjør at leilighetene vil fremstå som lyse og luftige. Vinduene har jevnt over en høyde på 2,4 meter og gir dermed godt med lys inn i leilighetene.

All parkering skjer i lukket anlegg i underetasjen eller nabobygget, og det blir selvsagt tilrettelagt for mulighet til lading av elbiler.

Prosjektet har et nøye gjennomtenkt konsept, der bygningsarkitekturen henger sammen med landskaps- og interiørarkitekturen. Romslige uteplasser, store vindusflater, spesielt gode planløsninger, eksteriørdetaljer i tegl med innslag av tre og et generelt eksklusivt materialvalg, er blant de mange kvalitetene som gjør Ragbakken til et ekstra attraktivt og vellykket boligprosjekt.

Arkitektens tanker

Det er sivilarkitekt Eilin Mikalsen i Plank Arkitekter som har ledet arbeidet med tegningene for Ragbakken.

– For oss har det vært viktig å gi prosjektet en stor variasjon av ulike leilighetstyper. En slik variasjon er et godt utgangspunkt for et godt bomiljø, og øker muligheten for at alle kan finne en bolig som passer deres behov, forteller Eilin, og trekker frem noen fellestrekk ved leilighetene:

– Alle leilighetene har store sør- eller vestvendte balkonger/terrasser slik at de har gode solforhold. Det er kun 2 leiligheter pr. heis- og trapperom i hver etasje i blokk A og B, med unntak av toppetasjen. Dette gir mulighet for mye dagslys og gode planløsninger, og skaper en mer eksklusiv og privat karakter. Trappekjernene i blokk A og B er plassert midt i bygningsvolumet, slik at man kommer sentralt inn i leilighetene og får dermed utnyttet leilighetene og fasadene på en optimal måte.

Ta hverdagen med ut på balkongen

I Ragbakken kan du få et hjem hvor du kan leve det gode liv utendørs 365 dager i året. leilighetene får store, dype og sørvendte terrasser eller balkonger. De fleste balkonger blir innglasset, slik at du her i praksis kan få et ekstra rom med særs god kontakt med livet utenfor. Innglassingen åpnes som foldedører slik at du får en stor, åpen flate om du ønsker det.

Innbydende takterrasse med plass til alle beboere

Ragbakken får en stor, felles takterrasse med flott beplantning og solide sittegrupper – et perfekt sted for trivelige sommerkvelder sammen med dine nye naboer.

Åtte gode grunner til å kjøpe ny leilighet i Ragbakken:

 1. Du flytter rett inn uten å tenke på oppussing
  Glem alt av oppussing, maling og ting som må fikses. Bruk heller tiden på å slappe av og nyte livet i ditt nye hjem.
 2. Et trygt boligkjøp
  Å kjøpe ny bolig gir deg en ekstra trygghet. Du får et sterkere rettsvern ved kjøp av nybygg enn når du kjøper en brukt bolig. Utbygger kommer for eksempel på ettårsbefaring, der de avdekker og retter opp eventuelle feil ett år etter du har flyttet inn. I tillegg får du 5 års garanti og reklamasjonsrett etter overtakelsen av boligen. Dette er for å sikre kvaliteten på det nye hjemmet ditt.
 3. Fast pris og forutsigbare utgifter
  I Ragbakken selges leilighetene til fast pris. Dette gjør at du slipper stressende budrunder, og at du på forhånd vet akkurat hvor mye boligen koster. Siden boligen er helt ferdig når du flytter inn, slipper du dessuten de uforutsette utgiftene som kan oppstå i en brukt bolig.
 4. Du bruker nesten ikke penger på vedlikehold
  Leilighetene i Ragbakken blir bygget etter de siste byggtekniske forskriftene, noe som betyr at boligen trenger lite vedlikehold. Dermed vil du i realiteten kunne ha mer å rutte med de neste årene, siden du ikke trenger å prioritere budsjettposten «Vedlikehold av heimen».
 5. Bedre isolasjon – bedre for miljø og strømregning
  I et nybygg som Ragbakken vil både isolasjon og ventilasjon være bedre enn i eldre boliger. Dermed vil du spare hundrevis av kroner på oppvarming hvert år i en ny leilighet. Bedre for miljøet, og bedre for deg.
 6. Lavere dokumentavgift
  For mange vil dette utgjøre en ganske stor forskjell på kjøpesummen. En stor fordel ved å kjøpe nybygg er nemlig at dokumentavgiften regnes som 2,5 % av tomteverdien, og ikke 2,5 % av markedsverdien som ved brukt bolig. Dermed vil dokumentavgiften ved ny leilighet i Ragbakken være kun en tiendedel av avgiften man ville ha betalt på en brukt bolig til samme pris – sånn omtrent.
 7. Den spesielle følelsen
  Det er noe helt spesielt med å flytte inn i en splitter ny bolig. Å være den aller første som gjør leiligheten til et hjem. Følelsen av helt nye hvitevarer, et ubrukt baderom med varme gulvfliser og heis til de dagene det ikke frister å gå alle trappene. Denne følelsen får du i Ragbakken.
 8. Akkurat slik du vil ha det.
  Når du flytter inn i en splitter ny leilighet har du også muligheten til å velge hvordan du vil ha det. I Ragbakken kan du virkelig sette ditt personlige preg på din nye bolig.

Gode standardløsninger – mange valgmuligheter

I Ragbakken får du en leilighet med en god og tidsriktig standard du blir fornøyd med. Eksempler på dette er hvitpigmentert eikeparkett og fotlist i eik i alle oppholdsrom, kjøkkeninnredning fra Drømmekjøkkenet og bad med fliser på gulv og i dusjnisje. Etter kjøp av leilighet får du dessuten mange muligheter til å endre spesifikasjoner i leveransen – ta kontakt med megler.

Leilighetene over 120 m² er planlagt levert med standarden Ragbakken Pluss.

Smarte boliger

Futurehome sin smarthub blir en naturlig del av alle leilighetene i ragbakken. Den gjør det mulig å koble alle smartenhetene i din leilighet, og få dem til å fungere sammen gjennom futurehome sin smarthus-app.

Hjemmet er en plass man skal slappe av og føle seg trygg. Med løsningen fra Futurehome kan du få full oversikt og kontroll over både lys, varme, låser med mer – uansett hvor du er i verden. Spar strøm når du sover, eller når strømmen er ekstra dyr. Gjør badet lunt og godt til du skal starte dagen. Kom hjem fra ferie til oppvarmet leilighet. Stadig flere velger å innstallere smarthusløsninger. Leilighetene i Ragbakken leveres med smarthub fra Futurehome og er dermed klargjort for å møte morgendagens løsning for smarthusløsning. Enda en ting du ikke trenger å tenke på.

Ditt Drømmekjøkken

I Ragbakken er den klassiske og elegante modellen Solid fra leverandøren Drømmekjøkkenet valgt som standard. Denne typen har glatte fronter med lekkert avrundede kanter og du kan få ditt kjøkken i flere utførelser og farger. Se alle dine valgmuligheter hos Drømmekjøkkenet i Bjødnabeen 4 på Forus.