Ragbakken Pluss

Alle leilighetene som er over 120 m² leveres med en rekke pluss-kvaliteter. Eksempelvis er eikeparketten oppgradert til 1-stavs, kjøkkeninnredningen er den flotte modellen Metro og på badet får du fliser også på veggene samt en større innredning. Til disse pluss-leilighetene leveres det i tillegg vannbåren gulvvarme i stue, gang og kjøkken i stedet for konvektor. Leilighetene i Ragbakken Pluss får takhøyde på ca. 3 meter. Se for øvrig romskjema og leveransebeskrivelse for Ragbakken Pluss.

Drømmekjøkkenet Pluss

Metro er en kjøkkeninnredning med alle de riktige plusskvalitetene. Denne leveres til alle leiligheter over 120 m².

Med kjøkkenmodellen Metro har Drømmekjøkkenet lagt lista høyt både når det gjelder finish og funksjoner. Metro passer dermed godt inn i Ragbakken Pluss. Med denne modellen får du glatte kjøkkenfronter i vakkert trefiner og svakt avrundede kanter i massivt tre. Metro finnes i ask eller eik i ulike utførelser, og du kan oppleve dem alle hos Drømmekjøkkenet i Bjødnabeen 4 på Forus.

Din oase på toppen

I toppleiligheten får du en suveren takterrasse hvor du virkelig kan nyte de gode solforholdene.

Om morgen tusler du kanskje ut til morgensolens stråler og nyter synet av tretopper og glitrende vann. Senere på dagen, når sola har vandret noen timer over horisonten, dekker du til middag på sørsiden og venter på at din kjære skal komme hjem med noe godt fra delikatessen på handelslaget. Gode dager venter deg i Ragbakken.